korting strava voordeel
Januari 20, 2021

Dat ging niet helemaal goed

Leuk idee, een poll onder de lezers. Helaas was de uitvoering wat minder en bleek het niet mogelijk te zijn om alle drie de vragen te beantwoorden. Een leermomentje, zoals we die meer hebben gehad het afgelopen jaar. Inderdaad, we zijn alweer bijna een jaar verder!

korting strava voordeel
Januari 6, 2020

Gelukkig nieuwjaar, toch?

Gelukkig nieuwjaar! Het afgelopen jaar waren we vrij beperkt in onze mobiliteit maar voor ons is het toch voorbij gevlogen. Hopelijk heb jij er het beste van kunnen maken en sta je te trappelen (letterlijk en figuurlijk) om dit in 2021 voort te zetten. Of wellicht wil je het afgelopen jaar snel vergeten en heb jij je lijst met goede voornemens klaar liggen om van 2021 jouw jaar te maken.

korting strava voordeel
December 23, 2020

Wie had dit gedacht?

Wat een bizar jaar. Niemand had dit toch verwacht? In februari hadden wij de kalender voor 2020 ingevuld om naar jullie toe te komen bij marathons, toertochten, en de vele andere evenementen. Nu, 9 maanden later, staan de dozen met flyers nog steeds in de kast en is er nog veel onzekerheid voor 2021. Gelukkig zijn we ons er wel bewust van geworden dat een goede basisconditie niet te onderschatten is.

korting strava voordeel
December 11, 2020

Wat geef jij je dierbaren met kerst?

December is onlosmakelijk verbonden met cadeautjes en of dat nou voor Sinterklaas, kerst of Sinterkerst is, iedereen koopt wel iets voor zijn dierbaren (of voor zichzelf). Wij helpen jou daar uiteraard graag mee!

korting strava voordeel
November 27, 2020

Wat is jouw ultieme beloning?

Wat is nou de ultieme beloning? Goede vraag. Een nieuw PR op je favoriete segment voelt uiteraard als een beloning voor het harde werken of een PR op die lastige klim. Überhaupt bovenkomen op die klim waar je voorheen zoveel moeite mee had kan hetzelfde gevoel oproepen, zo niet beter.