korting strava voordeel
Maart 11, 2021

SportWallet, automatisch korting sparen met je Strava runs

Tijdens de coronaperiode zijn meer mensen gaan hardlopen. Voldoende beweging is belangrijk omdat dat juist de weerstand verbetert en goed is voor de gezondheid. SportWallet erkent dit en wil mensen motiveren om meer te bewegen. Gebruikers van de app sparen korting met elke kilometer die zij hardlopen.

korting strava voordeel
Maart 10, 2021

Daag jezelf uit!

Nog een kleine maand en dan is het zo ver, The Ultimate Coffee Ride! Met een kleine groep gaan wij in drie dagen, corona-proof, 600 kilometer fietsen om geld in te zamelen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. We fietsen langs wielercafe's om hen een hart onder de riem te steken en ook jij kan dit doen.

korting strava voordeel
Februari 24, 2021

Zin in een wedstrijdje?

Wat een weer, anderhalve week geleden stonden wij nog op onze schaatsen en gisteren hebben we ons eerste rondje in korte broek en korte mouwen gemaakt! Zoals je weet bestaan wij één jaar en om dat te vieren hebben wij nog iets in petto. Ga de strijd aan met andere teams en maak kans op een SportWallet jersey!

korting strava voordeel
Februari 17, 2021

Eerst zweten, daarna gratis korting

Leuk nieuws: ik beloon jouw kilometers op Strava met een fijne korting op mijn boek ‘Ga niet hardlopen’. En eigenlijk hoef je maar schrikbarend weinig te doen om dat voor elkaar te krijgen: hardlopen en SportWallet downloaden.

korting strava voordeel
Februari 10, 2021

SportWallet één jaar!

SportWallet is jarig! Een jaar geleden zijn wij begonnen met ons platform en inmiddels zijn er al vele kilometers gespaard en ingewisseld, en dat moet gevierd worden! Gedurende deze hele maand maak je bij de Sportjuwelier al kans op een sieraad naar keuze maar er is meer!

korting strava voordeel
Januari 27, 2021

Wat kies jij?

Helaas, wat een mooie tocht had moeten zijn eindigde met een kapotte buitenband. Hierdoor was afgelopen zaterdag niet Groningen maar Zwolle het eindstation. Al met al toch 130 kilometer in de benen en komt de Ultimate Coffee Ride steeds dichterbij, overigens komen we binnenkort met meer informatie hierover.